Λάβετε τη μελέτη της HellasVeg συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρον για ενημέρωση και συμμετοχή σε χορτοφαγικές εκδηλώσεις

Η HellasVeg είναι ένας Σύλλογος με έδρα τη Θεσσαλονίκη και σκοπό να αναδείξει και να προωθήσει το χορτοφαγικό τρόπο ζωής σε όλους τους πολίτες, χωρίς αποκλεισμούς και δογματισμούς, και να τους εμπνεύσει να αναλάβουν το μέρος της ευθύνης που έχει ο σύγχρονος άνθρωπος προς τον εαυτό του, τον πλανήτη και το οικοσύστημα.

Πεποίθηση της HellasVeg, είναι ότι τα μικρά βήματα του καθενός χωριστά, μπορούν και κάνουν τη διαφορά στη μεγάλη εικόνα της εξέλιξης του ανθρώπου επάνω στη Γη.

Θα βρείτε πολύ υλικό σχετικά με τα θέματα που πραγματευόμαστε στο website μας (www.hellasveg.gr) και σας καλούμε να εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τα εβδομαδιαία νέα σχετικά με τη χορτοφαγία και τις διεθνείς εξελίξεις.

Απαντήστε στις κάτωθι ερωτήσεις, συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας αποσταλλεί δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή  η μελέτη της HellasVeg  που πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 700 συμπολιτών μας σε όλη την Ελλάδα, αναφορικά με τις διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων και τα συμπεράσματα για τις εξελίξεις στη χορτοφαγία στη χώρα μας.

Δήλωση Ενδιαφέροντος

  Θα θέλατε να λαμβάνετε τα νέα μας με ενημέρωση για τις δράσεις μας;
  Ναι'Οχι

  Θα σας ενδιέφερε να συμμετάσχετε σε εκδηλώσεις της HellasVeg στο μέλλον;
  Ναι, θα ήθελα να συμμετάσχω ως εθελοντήςΝαι, θα ήθελα να συμμετάσχω στο κοινόΟχι, δεν θα το επιθυμούσα

  One kilo challenge

  Μια επόμενη ενέργεια της HellasVeg είναι η πρόκληση του «ενός κιλού», διάρκειας από 1 έως 3 μήνες. Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η προσέλευση όλο και περισσότερου κοινού, καθένας από τους οποίους θα κληθεί να καταναλώνει λιγότερο από ένα κιλό κρέας τον μήνα. Σύμφωνα με στατιστικά του Ευρωπαικού Οργανισμού Καταναλωτών (BEUC) η ποσότητα κατά μέσο όρο που καταναλώνουμε στην Ελλάδα είναι 54,6 κιλά τον χρόνο. Με άλλα λόγια 4,60 κιλά ανά μήνα ή αλλιώς 150 γρμ ημερησίως.!

  Θυμίζουμε ότι ο ΠΟΥ στην ανακοίνωσή του το 2015, αναφέρει ότι η κατανάλωση 50 γρμ κόκκινου κρέατος καθημερινά οδηγεί σε αύξηση του κινδύνου καρκίνου παχέος εντέρου κατά 18%.

  Η πρόκληση του ενός κιλού έχει στόχο να μειώσει την κατανάλωση των συμμετεχόντων σε επίπεδα κάτω του ενός κιλού τον μήνα (δηλαδή 12KG ετήσια) προσφέροντάς τους εναλλακτικές δυνατότητες αξιοποίησης θρεπτικών συστατικών και vegan προϊόντων με συναρπαστικές συνταγές, καινοτομικές ιδέες και πολλές εκπλήξεις.

  Γιατί να συμμετέχω;

  Σύμμαχοι στην προσπάθειά σας αυτή θα βρίσκονται διατροφολόγοι, οι οποίοι θα συμβάλλουν με τις συμβουλές τους προκειμένου να γίνει πιο διασκεδαστική και απολαυστική η εμπειρία αυτή.

  Αφού εγγραφείτε θα ξεκινήσετε να λαμβάνετε πληροφορίες για υπέροχες βίγκαν συνταγές και για το πως η φυτική διατροφή μπορεί να βοηθήσει τα ζώα, τον πλανήτη μας και την υγεία σας!

  Θα θέλατε να συμμετάσχετε στην πρόκληση του ‘ενός κιλού’;
  Ναι'Οχι

  Με βάση την μελέτη του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καταναλωτή (BEUC) του 2020 η μέση ετήσια κατά κεφαλή κατανάλωση κρέατος των Ευρωπαίων καταναλωτών είναι στα 57,6 κιλά και η αντίστοιχη των Ελλήνων στα 54,2. Η πρόκληση του ενός κιλού που σχεδιάζουμε, θα έχει στόχο να μειώσει την κατανάλωση των συμμετεχόντων σε επίπεδα κάτω του ενός κιλού τον μήνα (δηλαδή 12KG ετήσια) προσφέροντάς τους εναλλακτικές δυνατότητες αξιοποίησης θρεπτικών συστατικών και vegan προϊόντων με συναρπαστικές συνταγές, καινοτομικές ιδέες και πολλές εκπλήξεις.

  Παρακαλώ συμπληρώστε εδώ το email σας και προαιρετικά το τηλέφωνό σας και πατήστε υποβολή για να αποσταλεί η φόρμα ενδιαφέροντος σε μας.