Κάνουμε την διαφορά

Κάνουμε την διαφορά.

Τα μικρά βήματα του καθενός από εμάς μπορούν και κάνουν την διαφορά στη μεγάλη εικόνα της εξέλιξης του ανθρώπου επάνω στην Γη και την βιωσιμότητα της ύπαρξής του. Ο καθένας μας μπορεί να βάλει στόχο να μειώσει την κατανάλωση του κρέατος, συμμετέχοντας στο ευρύ κίνημα των flexitarians, ανεξάρτητα με το σημείο ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που έχει. Όμως τα βήματα δεν εξαντλούνται εκεί – η προστασία του περιβάλλοντος και των ζώων προϋποθέτουν τον σεβασμό του σύγχρονου ανθρώπου προς το γενικότερο οικοσύστημα, σεβασμό που επιβεβαιώνεται (ή διαψεύδεται) από μικρές αλλά καθημερινές επιλογές μας.

Τρόπος ζωής

Ο τρόπος ζωής μας επηρεάζει το σύνολο του οικοσυστήματος στο οποίο ζούμε. Χρέος μας είναι να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας ένα οικοσύστημα βιώσιμο, καθώς η γενικότερη συμπεριφορά μας προς τη φύση, τα ζώα και τον άνθρωπο, καθορίζει και το γενικότερο προφίλ του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος.

Συνταγές

Μέσω της διατροφής λαμβάνουμε τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας και απολαμβάνουμε τις γεύσεις από τα τρόφιμα που καταναλώνουμε. Στροφή προς την χορτοφαγία με οδηγό τις συνταγές!